Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@01:14:04 GMT

تیبا ۲ یا ۲۰۶ تیپ ۲؟

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۴۴۴۷

تیبا ۲ یا ۲۰۶ تیپ ۲؟

اگر به دنبال خرید یک خودروهای هاچ بک ایرانی و تولید داخل هستید، انتخاب میان خرید تیبا 2 یا خرید 206 می‌تواند برای شما چالش برانگیز باشد. این دو خودرو محصول دو کارخانه خودروسازی مختلف سایپا و ایران خودرو بوده و البته مشخصات ظاهری و فنی متفاوتی دارند.

از این‌روی اگر قصد خرید تیبا ۲ را دارید یا از طرفی میان این خودرو و خرید ۲۰۶ تردید دارید، باید تحقیق بیشتر و کاملی در خصوص تفاوت‌ها و مشخصات هر یک به عمل بیاورید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تصمیم بهتر لطفا تا پایان با ما همراه باشید.

تفاوت‌های پژو 206 و تیبا 2 به لحاظ مشخصات ظاهری

اگر بخواهیم یکی از این دو خودرو را به لحاظ ظاهر نسبت‌به دیگری برتری بدهیم، بیشتر مردم، 206 را ترجیح خواهند داد. فرم طراحی و خطوط جذاب‌تری که در ساختار بدنه پژو 206 وجود دارد، باعث شده تا این خودرو به محصولی شیک و درخورتر تبدیل شود. این درحالی است که طراحی تیبا 2 انتقادات زیادی را به سمت خود جلب کرده و به لحاظ مشکلاتی که در بدنه آن از نظر زیباشناختی خودرو وجود دارد، نمی‌توان آن را رقیب جدی برای 206 دانست.

به داخل کابین که برویم، باز اوضاع دگرگون می‌شود. تجربه رانندگی با تیبا 2، اگر چه کمی سریع‌تر و پرقدرت‌تر است؛ اما رفاهی که سرنشینان جلوی 206، از آن بهره می‌برند، سرنشینان جلوی تیبا ۲، کمتر احساس خواهند کرد. فرم صندلی‌ها و میزان راحتی آن‌ها در مقایسه با قالب صندلی‌های به کار برده شده در تیبا 2، قابل تامل است. اما در بخش صندلی‌های سرنشینان عقب، باز می‌توانیم به لحاظ فضا، تیبا 2 را جلوتر بدانیم. فرم کابین پژو ۲۰۶، به شکلی است که سرنشینان عقب، فضای مناسبی در سفرهای طولانی، ندارند.

با این حساب به‌نظر می‌رسد که برای خرید یکی از این دو خودرو باید پیش از هر چیزی به نوع کاربری و انتظاری که از آن دارید، فکر کنید. اگر قرار است به عنوان یک خانواده چند نفره از خرید تیبا 2 یا خرید 206 بهره ببرید، احتمالا فضای داخلی پژو 206، برای شما چندان رضایت بخش نخواهد بود. این در حالی است که برای خانواده‌های دو نفره یا استفاده شخصی، پژو 206؛ فضای مناسبی داشته و می‌تواند گزینه معقولی محسوب شود.

تفاوت‌های پژو 206 و تیبا 2 به لحاظ مشخصات فنی

اما اگر بخواهیم به سراغ تفاوت‌های این دو خودرو به لحاظ مشخصات فنی برویم، موازنه قدرت کمی جابه‌جا می‌شود. در حالی‌که پژو 206 تیپ 2، دارای موتور 1400 سی سی با 8 سوپاپ است، در خودروی تیبا 2، موتور با قدرت بالاتر یعنی 1500 سی سی و همان 8 سوپاپه را داریم. به همین تناسب توان خروجی و گشتاور خودروی تیبا 2 نیز در مقایسه با پژو 206، برتر بوده و این باعث می‌شود که برای خرید تیبا 2 یا خرید 206، تا حدودی دستخوش تردید شده و برتری ابتدایی ظاهری 206، متزلزل به نظر برسد.

میزان قدرت پژو 206، معادل 75 اسب بخار بوده و گشتاور آن به 118 نیوتن متر می‌رسد. این درحالی است که قدرت تیبا 2، به‌اندازه 87 اسب بخار بوده و گشتاور آن نیز 128 نیوتن‌متر است. همان‌طور که مشاهده می‌کنید با برتری پیشرانه تیبا 2 در مقایسه با پژو 206، عجیب نیست که گشتاور و قدرت این خودرو نیز در برابر محصول ایران خودرو، با برتری همراه باشند.

به‌جز این، تیبا 2، شتاب صفر تا 100 را در مدت 13 ثانیه طی کرده و در خصوص خودروی پژو 206، این مدت به 14.1 ثانیه می‌رسد. در مورد حداکثر سرعت اما این دو دارای حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت هستند. مصرف سوخت ترکیبی تیبا 2، معادل 6.9 لیتر در صد کیلومتر و مصرف سوخت ترکیبی 206، 6.4 لیتر در صد کیلومتر است. درنهایت باید گفت که هر دوی این خودروها به گیربکس 5 سرعته دستی مجهز هستند.

 

مقایسه تیبا 2 و پژو 206 به لحاظ امکانات رفاهی

اگر بخواهیم به این دو خودرو به لحاظ امکانات رفاهی امتیازی بدهیم، در حقیقت هیچ‌یک آن‌قدرها سربلند از این آزمون بیرون نخواهند آمد. نه خودروی تیبا 2 و نه پژو 206؛ هیچ یک محصول قابل توجهی به لحاظ آپشن‌های رفاهی نبوده و امکانات و تجهیزات خاصی ندارند. از جمله آپشن‌های رفاهی این دو خودرو‎، می‌توان به فرمان هیدرولیک، شیشه بالا بر برقی، چراغ مه شکن، تنظیم دستی صندلی‌ها و... اشاره کرد.

تفاوت 206 و تیبا 2 به لحاظ قیمت

قیمت تیبا 2 در مقایسه با قیمت 206 تا حدودی مناسب‌تر بوده و این گزینه نیز باعث می‌شود تا افرادی که بودجه کمتری دارند، خرید تیبا 2 را به‌عنوان یک خودروی اقتصادی‌تر، ترجیح بدهند. هرچند که شاید شما به خرید محصولات ایران خودرو علاقه‌ی بیشتری داشته باشید.

کلام آخر

در مقایسه کوتاهی که بین دو خودروی تیبا 2 و 206 داشتیم، به نظر می‌رسد که برای افراد مختلف خرید تیبا 2 و خرید 206، به‌عنوان دو گزینه مناسب در شرایط متفاوت، مطرح باشد. درنهایت شما بگویید، تیبا 2 یا 206 تیپ 2 را ترجیح می‌دهید؟

محتوای این مطلب تبلیغاتی است و توسط سفارش‌دهنده، تهیه و تنظیم شده است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خودرو پژو خانواده خودرو سایپا خودروی تیبا 2 دو خودرو خرید تیبا 2 صندلی ها تفاوت ها خرید 206

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!

آفتاب‌‌نیوز :

کلانشهر تهران بر اساس برآورد سال ۲۰۱۸ سازمان ملل، سی‌وچهارمین شهر پرجمعیت جهان شناخته می‌شود که همین امر، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق شهرداری برای انجام امور شهری است. طی سال‌های اخیر، استفاده از اتوبوس‌های شهری (BRT) برای مردم این کلانشهر به یک معضل اساسی تبدیل شده است و ساعات پیک شلوغی باید در صف‌های طویل ایستگاه‌ها، چشم‌انتظار اتوبوس‌های فرسوده نشست.

کار به جایی رسیده که مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران، طی روز‌های اخیر در مصاحبه‌ای اعلام کرد: «۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است.» البته چمران در اولین جلسه امسال شورای شهر تهران پس از اعلام احداث مسجد در پارک قیطریه، از انعقاد قرارداد واردات دو هزار دستگاه اتوبوس برقی با یک شرکت چینی خبر داد که جزئیات این قرارداد تا حدودی نامشخص بود.

به دلیل مشکلات اقتصادی موجود طی سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری مورد نیاز در سیستم اتوبوس‌رانی تهران انجام نگرفته و همین امر باعث می‌شود به سرمایه‌ای عظیم و سرعت عمل بالا برای نوسازی این سیستم فرسوده نیاز باشد.

در چند ماه گذشته گله‌مندی شهرداری تهران و خودروسازان داخلی از یکدیگر بار‌ها به گوش رسیده است؛ از ادعای شهرداری مبنی بر بدقولی ایران‌خودرو دیزل در تحویل اتوبوس‌ها گرفته تا افشاگری علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، در مورد پرداخت‌های شهرداری به این شرکت.

عظیمی در بهمن ۱۴۰۲ گفت: «۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل داده شد و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ایران‌خودرو پرداخت کنند که ریالی به صورت نقدی پرداخت نشد. شهرداری به جای پول، ملک به ایران‌خودرو داده که آن را هم فروخته‌اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته که مدارک آن موجود است.»

مطالعه بیشتر: مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
همین کش‌وقوس‌های میان یک نهاد دولتی و خودروساز دولتی باعث شد شهرداری بهانه لازم را برای انعقاد قرارداد با طرف چینی به دست آورد. قراردادی که بعد‌ها مشخص شد به جای عقد با یک خودروساز چینی، با شرکت ساختمان‌سازی بسته شده و یک ایراد اساسی دارد. اما سوال اصلی این است که دلیل عقد چنین قرارداد پرشتابی چه بود که شهرداری تهران حتی رغبتی به خرید مستقیم اتوبوس‌ها از خودروساز چینی نداشت؟

محمود خاقانی، تحلیلگر حوزه انرژی، در گفتگو با تجارت‌نیوز اعلام کرد: «شهردار تهران با انعقاد قرارداد ۲.۵ میلیارد یورویی با یک شرکت چینی که در حوزه ساختمان فعالیت می‌کند، اقدام به خرید اتوبوس کرده و وزارت صمت در شرایطی که کمبود برق و بنزین وجود دارد، از این طرح حمایت کرده و قرار است هزاران دستگاه اتومبیل دوگانه‌سوز برقی و بنزینی وارد کنند.»

او ادامه داد: «قرارگاه خاتم‌الانبیا با یک شرکت چینی که در کار تجارت نفت خام است بیش از سه میلیارد یورو قرارداد بسته تا فاز دو فرودگاه امام خمینی را بسازند. خرید اتوبوس برقی از شرکت ساختمانی با کیفیت نامعلوم منجر به هزینه میلیون‌ها یورو می‌شود که نتیجه آن مشخص نیست. شهردار در پارک‌ها مسجد می‌سازد تا توجه مردم از موضوع خرید اتوبوس‌ها به نگرانی بابت قطع درختان منتقل شود.»

اکنون پس از حاشیه‌های بسیار و واکنش‌هایی که این قرارداد برای شهرداری تهران به دنبال داشت، بنر‌های تبلیغاتی در جای‌جای شهر نصب شده است تا قرارداد دو میلیارد یورویی خرید اتوبوس از شرکت ساختمان‌سازی چینی را موجه نشان دهد. نمونه‌ای از این بنر را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

سوال اساسی دیگر این است که با توجه به عملکرد گذشته، که می‌توان گفت آماده‌سازی زیرساخت خودرو‌های برقی تهران در ۶ ماه آینده چندان ممکن نیست، آیا پای مافیای خودرو در میان بود که چنین قراردادی با مشکلات حقوقی و چنین باعجله بسته شد؟ برای پاسخ به این سوال‌ها باید منتظر عملکرد ۶ ماه آینده این نهاد‌های دولتی بود. هرچند در موارد مختلف گذشته، همچون واردات خودرو‌های سواری، بار‌ها عملکرد وزارت صمت زیر سوال رفته است.

منبع: تجارت نیوز

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با شگرد خرید حواله خودرو در کرج
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • گرانی بنزین عامل خرید خودرو‌های برقی می‌شود؟
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد