Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@11:48:43 GMT

پژو ۲۰۶ یا MVM315؛ کدام خودرو ارزش خرید بالاتری دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۱۶۰۱

پژو ۲۰۶ یا MVM315؛ کدام خودرو ارزش خرید بالاتری دارد؟

فرارو- شاید بگویید مقایسه کیفیت یک محصول فرانسوی با یک خودروی چینی کمی خنده‌دار به نظر برسد، اما این حرف وقتی درست بود که پروژه ایرانیزه شدن پژو ۲۰۶ هنوز اجرا نشده بود. بدون شک پژو ۲۰۶ ایرانی با هاچ‌بک خوش ساختی که سال‌ها قبل درفرانسه تولید می‌شد قابل مقایسه نیست. اگر قیافه تکراری ۲۰۶ را هم در نظر بگیریم می‌توان برای مقایسه آن با MVM315 توجیه منطقی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌خصوص در بازار دست‌دوم‌ها.

مقایسه ظاهری
پژو ۲۰۶ یکی از خوش قیافه‌ترین محصولات بازار است. حتی با وجود گذشت این همه سال هنوز این گزاره صدق می‌کند. طراحی داخلی‌اش هم با اینکه المان دندانگیری ندارد، ولی در درازمدت نمی‌تواند آزاردهنده باشد. در نقطه مقابل MVM315 حتی با وجود پیروی از الگو‌های فانتزی و نسبتا جدید همچنان به سبک همیشگی چشم بادامی‌ها با چراغ‌های بزرگ و کمی نامتعارف طراحی شده است. در نمای جلو چراغ‌هایی نسبتا بزرگ با جلوپنجره‌ای افقی خودنمایی می‌کند، ولی آنچه که بیش از هرچیز در استایل این خودرو به چشم می‌آید فرم و ابعاد بلند آن است؛ تا حدی که اگر در کنار ۲۰۶ قرار بگیرد به نظر می‌رسد محصول فرانسوی برای اسپورت بودن ارتفاعش را کم کرده است. خوشبختانه در قسمت عقب، طراحان چینی کمی هوشیارانه‌تر عمل کرده‌اند و فرم چراغ‌ها و خطوط صندوق‌عقب، با تغییرات جزئی یک کپی محافظه‌کارانه از خودروساز آلمانی است. چیزی که این هاچ‌بک را از رقیب متمایز می‌کند، فرم طراحی جذاب کیلومترشمار است. با تمام این تفاسیر می‌توان گفت که استایل ۳۱۵ به خاطر زرق وبرق بیشتر که کمی از وقار آن کاسته در نهایت اصطلاحا جوان‌پسند است و خریداران مسن‌تر بیشتر جذب طراحی اصولی ۲۰۶ می‌شوند.

مقایسه کیفیت رانندگی
با وجود تمام کاستی‌ها، سواری لذت‌بخش و راحتی نسبی در مسیر‌های ناهموار، در MVM315 مشهود است. پژو ۲۰۶ به خاطر ارتفاعی پایینی که دارد در دست‌انداز‌ها و پستی‌بلندی‌ها کمی مشکل‌ساز می‌شود با این‌حال بدون شک و حتی در شرایط کیفی کنونی، سیستم جلوبندی ۲۰۶ از محصولات چینی یک سر و گردن بالاتر است؛ چیزی که در مقایسه تصادفات این دو رقیب کاملا کفه ترازو را به سمت ۲۰۶ سنگین‌تر می‌کند. همچنین بد نیست بدانید که زود به سر و صدا افتادن اتاق و کابین از ایراداتی است که در بین چینی‌ها کاملا رایج محسوب می‌شود. در کل شاید ۲۰۶ به نسبت چند سال گذشته افت چشم‌گیری کرده باشد، ولی هنوز هم می‌توان روی پایداری قطعات و زیربندی‌اش حساب باز کرد.

مقایسه وضعیت فنی
جدا از ظاهر نسبتا خوب، می‌توان تا حدودی از نظر فنی هم به MVM315 خوشبین بود؛ چرا که یکی از ۱۰ موتور برتر چین برای آن نیرو تولید می‌کند؛ موتور ACTECO چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ ۱.۵ لیتری که توانایی تولید ۱۰۷ اسب بخار را دارد و انتقال نیرویش هم توسط گیربکس پنج سرعته دستی انجام می‌گیرد. در مدل‌های اولیه حداکثر سرعت این خودروی چینی ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است که با توجه به نیروی تولیدی موتور متاسفانه پایین‌تر از انتظار است و نمی‌توان از آن شتاب بالا و رانندگی تحت فشار را انتظار داشت. ۲۰۶ تیپ ۲ فرانسوی از همان موتور ۱۳۶۰ سی‌سی ۷۰ اسب بخاری نیرو می‌گیرد که می‌تواند این هاچ‌بک یک تنی را به سرعت ۱۷۰ کیلومتر در ساعت برساند. با نگاهی جزئی متوجه می‌شویم که رقیب چینی از لحاظ فنی روی کاغذ برتری نسبتا محسوسی دارد، ولی در عمل شاید آنچنان نتواند برای ۲۰۶ خط و نشان بکشد.

مقایسه وضعیت قطعات و هزینه نگهداری
برخلاف آنچه به نظر می‌رسد پژو ۲۰۶ خودروی کم‌خرجی نیست و هرکس پشت رل آن نشسته نسبت به قیمت بالای نگهداری آن گله دارد. از قیمت بالای تعویض روغن، فیلتر هوا و نصب یک چراغ ساده گرفته تا تعویض یک‌دست شمع برای موتور، همگی می‌توانند بی‌اندازه گران تمام شوند. همچنین اگر این هاچ‌بک دچار تصادف شده باشد، طوری که باید قطعات اصلی آن را تعویض کرد صاحبش کاملا را به دردسر خواهد افتاد. تمامی این‌ها دلیل بر این نیست که رقیب در جایگاه بسیار بهتری قرار داشته باشد. از این نقطه‌نظر MVM315 هم وضعیت بهتری ندارد. شاید هزینه یک بار نصب لوازم و قطعات آن خیلی گران نباشد، ولی تجربه نشان داده محصولات چینی در هزینه‌تراشی ید طولایی دارند و در طولانی‌مدت می‌توانند حسابی جیب شما را خالی کنند. به طور کلی در صورت انتخاب هرکدام، باید خودتان را برای مجموعه‌ای از خرج‌های ناخواسته آماده کنید و تمام تلاشتان این باشد که تصادف نکنید.

مقایسه تجهیزات
کیسه هوا از نوع SRS، کمربند ایمنی سه‌نقطه‌ای، ترمز ABS، ترمز دیسکی برای چرخ‌های جلو، سیستم ضدسرقت الکترونیکی Immobilizer به‌همراه آلارم، چراغ‌های مه‌شکن برای جلو و عقب، سیستم مستقل مک‌فرسون با فنر پیچشی و میله نگه‌دارنده و ضد لغزش برای محور جلو، تعلیق کشنده چندگانه با فنر پیچشی برای محور عقب از مواردی است که برای بهبود تجربه رانندگی با MVM315 در نظر گرفته‌اند. در مقابل ۲۰۶ هم حرف‌هایی برای گفتن دارد؛ تجهیزاتی از قبیل: ترمز ضد قفل ABS و EBD و EBA، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، فرمان هیدرولیک، سیستم تهویه دستی، سیستم صوتی، چراغ مه‌شکن جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌ها جلو از داخل خودرو، چراغ همراهی تا جلوی منزل در مدل‌های فرانسوی قبل سال ۹۰، آیینه‌های جانبی دستی و شیشه بالابر برقی در جلو از جمله این امکانات هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید پژو 206 پژو ۲۰۶ چراغ ها هاچ بک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس

تین نیوز

در میان تمام جذابیت های نمایشگاه خودرو پکن، دانگ فنگ از سایبرتراک خود رونمایی کرد. در حالی که مطمئن نیستیم که این خودرو به تولید برسد یا خیر، خودروسازان چینی تمایل به ساخت وسایل بسیار عجیب و غریب دارند، بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که این پیکاپ الکتریکی به زودی به جاده ها بیاید.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبر آنلاین، از لحظه ای که تسلا سایبرتراک رونمایی شد، بسیاری از ما انتظار معرفی نسخه های کپی چینی را داشتیم که حالا این زمان فرا رسیده است.

در میان تمام جذابیت های نمایشگاه خودرو پکن، دانگ فنگ از سایبرتراک خود رونمایی کرد. در حالی که مطمئن نیستیم که این خودرو به تولید برسد یا خیر، خودروسازان چینی تمایل به ساخت وسایل بسیار عجیب و غریب دارند، بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که این پیکاپ الکتریکی به زودی به جاده ها بیاید.

 

گمان می رود که این پیکاپ بر پایه پلتفرم برقی دانگ فنگ ساخته شده و طبق ادعای این شرکت، می تواند قدرت ۱۳۰۵ اسب بخاری را ارائه کند که آن را حتی از نسخه پرچمدار سایبرتراک تسلا قدرتمندتر می کند.

 

شکی نیست که طراحان دانگ فنگ از سایبرتراک الهام گرفته اند. در مقایسه با تسلا، لبه های آن کمی نرم تر است و پنل های بدنه آن از فولاد ضدزنگ ساخته نشده است. در جلو، یک نوار نور LED وجود دارد که می تواند تصاویر مختلفی را نمایش دهد.

نگاه کردن به این پیکاپ از کنار، ویژگی های جالبی را نشان می دهد. به عنوان مثال، درهای عقب با قابلیت باز شدن متقارن (به سبک رولزرویس)، پله های جانبی با قابلیت جمع شدن برقی، روکش چرخ های آیرودینامیک و مجموعه ای از لاستیک های مناسب زمین های گلی است. نفوذ سایبرتراک در قسمت عقب ادامه دارد، جایی که دانگ فنگ این مدل را با چادری که از قسمت بار بیرون می آید به نمایش گذاشت.

در داخل کابین، یک فرمان مربع شکل و نمایشگرهایی وجود دارد که به نظر می رسد تمام عرض داشبورد را در برمی گیرند. این پیکاپ همچنین دارای صندلی های خاصی است که به نظر می رسند در قسمت پشتی آن ها از فیبر کربن استفاده شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • واردات اتوبوس‌های برقی هم مافیایی شد؟ / شهرداری تهران؛ متهم ردیف اول!
  • سنگ تمام زاکانی برای چینی‌ها؛ بنرهای جنجالی شهرداری تهران برای مقایسه خودروی داخلی با چینی/ عکس
  • رولزرویس کولینان ۲۰۲۵ سری ۲، لوکس‌تر و خشن‌تر از قبل / عکس
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس
  • خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟ /عکس
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟